WULANG REH SANG GURU

MBOTEN MATESI DIRI

 

NGREMBUG PERKAWIS GUMUNGGUNG 

 

TAKUT TERHADAP BAYANGAN SENDIRI

 

NYELENGI KANGGO MONGSO TEMBE

 

MBOTEN KETINGAL

 

 

SUDAHKAH ANDA BERSYUKUR?